SERVICE

Service

Installatie

Solar For You verzorgt graag de complete installatie van uw zonnepanelensysteem. Na een bezichtiging en controle van uw woning of bedrijfspand, kan de installatie op korte termijn worden gerealiseerd. Na de installatie kunt u ook zelf de prestatie van uw systeem monitoren.

BTW teruggave

Zowel particulieren als zakelijke eigenaars van zonnepanelensystemen kunnen de BTW over het aankoopbedrag terugvragen. In samenwerking met Nationale Belasting Adviseurs helpen wij u graag met uw BTW teruggave middels een gemakkelijke procedure.

BTW teruggave
Onderhoud

Onderhoud

Ook voor onderhoud bent u bij Solar For You aan het juiste adres. Onderhoud bestaat uit het (technisch) controleren van de prestatie van het zonnepanelensysteem en het reinigen van de zonnepanelen, indien nodig. Wij adviseren om elk jaar in het begin van de lente uw zonnepanelensysteem een onderhoudsbeurt te laten geven.

Elektra

Onze installateur kan ook voor de montage en onderhoud van elektrische installaties zorgen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het installeren van een groepenkast, inductie kookplaat, airco en overige elektra. Zo kunt u de verduurzaming van uw woning of bedrijfspand helemaal compleet maken.

Elektra

Onze werkwijze

Offerte:

Vraag hier een offerte aan. Zo kunnen wij een eerste ontwerp maken en contact met u opnemen.

Bezichtiging:

Bij interesse maken wij graag een afspraak voor een bezichtiging en om de details persoonlijk te kunnen bespreken.

Opdracht:

Zodra u de offerte heeft geaccepteerd kunnen wij binnen drie weken de installatie voor u verzorgen.

Nazorg:

Na de installatie helpen wij u graag verder met uw BTW teruggave middels een gemakkelijke procedure.

Heeft u vragen over de service? Neem gerust contact met ons op.