AANBOD

Monokristallijne zonnepanelen

Monokristallijne zonnepanelen zijn volledig zwart en egaal, hebben het hoogste rendement per m² en zijn gunstig geprijsd. Deze zonnepanelen zijn ideaal voor woningen en bedrijfspanden met een hellend dak.

Polykristallijne zonnepanelen

Polykristallijne zonnepanelen bestaan uit meerdere cellen in een patroon, hebben een goed rendement en zijn een stuk goedkoper dan monokristallijne- of glas-glas zonnepanelen. Deze zonnepanelen zijn ideaal voor een plat dak of wanneer ruimte op het dak geen rol speelt.

Glas-glas zonnepanelen

Glas-glas zonnepanelen bestaan uit gehard glas, zijn volledig zwart en egaal, hebben een hoog rendement en de langste levensduur van alle soorten zonnepanelen. De prestaties zijn vergelijkbaar met die van monokristallijne zonnepanelen, echter zijn glas-glas zonnepanelen ongeveer 10% kleiner en verliezen ze minder vermogen in verloop van tijd.

Systeem

Om het maximale uit uw zonnepanelensysteem te kunnen halen, zullen wij altijd een omvormer kiezen die een zo hoog mogelijk rendement biedt bij de omstandigheden die gelden voor uw installatie. Daarbij wordt elk zonnepaneel individueel geoptimaliseerd met door middel van power optimizers. Zonder power optimizers presteren alle zonnepanelen zo goed als het minst presenterende zonnepaneel in de installatie.

Garantie

Onze klanten krijgen 10 jaar garantie op de installatie.

De productgaranties worden gegeven over de werking van de zonnepanelen en omvormers. Als een zonnepaneel of omvormer defect raakt of slechter begint te presteren omdat er een productiefout is gemaakt, dan kan deze garantieregeling worden gebruikt. Afhankelijk van welk type zonnepaneel of omvormer varieert deze garantie per product van minimaal 10 tot maximaal 15 jaar.

Bij de monokristallijne- en glas-glas zonnepanelen wordt er ook vermogensgarantie gegeven. Dit betekent dat de zonnepanelen na 25 tot 30 jaar nog acceptabele prestaties moeten leveren (met een maximaal verlies van 20% van het vermogen). De monokristallijne zonnepanelen hebben een vermogensgarantie van 25 jaar en de glas-glas zonnepanelen hebben een vermogensgarantie van 30 jaar.

Onze werkwijze

Offerte:

Vraag hier een offerte aan. Zo kunnen wij een eerste ontwerp maken en contact met u opnemen.

Bezichtiging:

Bij interesse maken wij graag een afspraak voor een bezichtiging en om de details persoonlijk te kunnen bespreken.

Opdracht:

Zodra u de offerte heeft geaccepteerd kunnen wij binnen drie weken de installatie voor u verzorgen.

Nazorg:

Na de installatie helpen wij u graag verder met uw BTW teruggave middels een gemakkelijke procedure.

Een offerte aanvragen

Binnen enkele dagen kunt u een offerte van ons verwachten.